Nytt Liv, Ny Dag, Nya Jag!

Halloj!

Länge jag skrev, som vanligt! Jag måste lära mig ett och annat. Nu orkar jag inte hålla allt hemligt längre...
Jag, Monica Eva Katarina Nilsson ska förklara alla namnen som vart med... ni kommer säkert ihåg Han (med stora H) Han heter Love, mitt livs största kärlek. JJ är John som jag lärde känna på min 18 årsfest. Min bästa kompis, Janina. vad finns det mer... juste den andra "han" det är Eric. Krångligt? Läs igenom bloggen igen så förstår ni säkert.
Det här är alltså de viktigaste skådespelarna i min pjäs, i mitt liv. Sen har jag säkert skrivit om andra.
Men Love, John, Janina och Eric är dom som jag skrivit speciellt om tror jag. Love var ju början på hela bloggen, ni vet. Jag ville skriva av mig för jag mådde verkligen piss... 
Alltså..

Love -  mitt ex som jag tror fortfarande älskar, eller något åt det hållet. Rädd att han ska älska någon annan allafall...
John - började gilla honom och han gjorde att jag glömde Love. Bodde typ hos honom varje dag i tre veckor sen sket det sig (men är bra nu)
Janina - min bästa kompis som har sina dåliga stunder som alla andra ;D haha, men hon betyder mycket för mig och får mig att inse saker och ting!
Eric -  ja... nog inte så mycket att skriva faktiskt, han var en sak som bara hände, man kommer in på jobbet och bara pirr i magen. Men det sket sig där också eftersom att han skaffade "typ" flickvän.
Jag - Monica... Eva Katarina som är mina mellannamn, fula men jag gillar dom. Love brukade kalla mig för det ibland. 



Antingen händer det för mycket i mitt liv att jag inte orkar skriva om allt varje dag.. Eller så händer det ingenting, fast... Det händer alltid något speciellt nästan varje dag... Aaa jag vet inte riktigt vad jag snackar om nu, hehe!

Praktiserar just nu, första veckan avklarad. Den Gyldene Freden i Gamla Stan, jättefin och underbar personal! :D
Juste! Sen för att krångla till det lite så finns en till... Thomas (: han jobbar på mitt ICA-jobb och är såsöt :) Vet inte om det är något speciellt faktiskt, men har inte gjort "det" än ;) hihi

Have a nice day!

/ E-K


Zukko Tsar

Hej hopp!

Nu har min lilla vovve kommit :) blev inget av förslagen jag hade förut som namn, utan nått jag kom på när vi var påväg tillbaka. Zukko heter han (som man säger) men hela namnet är Zukko Tsar.
imorgon ska vi till veterinären och chippa, vaccinera och veterinärbesika honom så det blir hans första åktur med buss :)
Sen är det övning för serveringstävlingen också, mycket mycket slit med det så ska man hinna med att jobba och ta hans om Zukko. Men jag överlever speciellt när man .. vad ska man säga.. har en liten känsla eller nått sånt för en person.. Trott eller ej inte Han... Det jobbiga som vanligt är att man inte vet hur han tycker och tänker om mig och sånt.. Det är väl att vänta och se antar jag.

Well.. trött som fan, vi hörs!

Sleep tight!

/ E-K

Doggy on the way!

Hej alla kära läsare!

Nu har jag äntligen ringt till hunduppfödaren och imorgon ska jag hämta min lilla nallebjörn! :)
Namnförslag? Har Armani som ett men vet inte... det är för populärt just nu



                                                            

Här är min blivande babe, my soulmate! <3


Längtar så! Det blir en lång resa men det är värt det!

Bye bye

/ E-K

RSS 2.0