Långholmen.

Hej hej!

Inatt var jag på Långholmen med några kompisar :) trevligt trevligt, men poliserna tog alkoholen på vägen dit, det var lite elakt av dom. vafan dom har också varit unga och dumma! ;D
Träffade nytt och gamalt folk där. Folk från min klass i grundskolan och några nya, jättetrevliga människor verkligen!
Jätteglad att jag fick följa med, jag behövde det!
Ikväll är det utgång igen, woho!



Don't live like yesterday, live today!

/ E-K


Everything's nothing

Hej!

Det är så himla mycket som jag vill säga till honom, få honom att förstå, fatta hur det är jag känner, att jag lider inombords av att inte få vara nära honom, riktigt nära..
Fyra månader har jag försökt, nästan fem... Blommor, presenter, överraskningar, kyssar, sex, massage.. allting, men inget går. Jag vet, jag vet mycket väl, men vill inte inse att han inte vill ha mig mer... Att det verkligen är slut.

Jag frågade en dag "Varför har du då hållt på med mig, om du visste att jag hade känslor för dig?" Han svar blev "Men tänk, det är alltid du som börjat och jag kan inte motstå att fortsätta"
Han har rätt. Jag tänkte efter då, det är jag som har börjat, det är alltid jag som har börjat kyssas, alltid jag som bett om en kyss eller en puss eller något... och han har fått det.
Fan alltså, så länge han är nära, alltså kompissätt så kommer jag inte kunna glömma honom.. Jag vill inte leka med andra killars känslor bara för att glömma honom, fan alltså..

Och hur mycket man än pratar så förstår han ändå inte hur mycket han betyder för mig. Är alla killar tröga eller dissar dom bara det dom inte vill höra?

All I want is someone who love me.

/ E-K

Ordspråk

Hej!
Satt och kollade på några ordspråk idag, hittade en hel del som stämmer så..


"Att tro på sina drömmar är att gå sovande genom livet."         Kinesiskt ordspråk

"Blott den kan bota kärleksår som givit dem."          Publilius Syrus

"Den enda segern över kärleken heter flykt."           Napoleon Bonaparte

"Den som dör för kärleken, älskar för högt."             Franskt ordspråk

"Ju mer man älskar - desto mera lider man."           Vincent van Gogh

"Kärlek är en allvarlig mentalsjukdom."                     Platon

"Aldrig älskade jag dig så djupt som när jag höll på att mista dig."  Margareta von Konow

"Krio keros ja dio- kyla, dags att vara två"            Grekiskt ordspråk


/ E-K

Livet är inte lätt

Jag vet inte vad jag har att säga egentligen, allt är sagt.
Jag älskar Honom. Han älskar inte mig. Jag vill vara Hans flickvän, Han vill vara min vän.
Nu är vi ingenting. Inget, blott ett minne. Ja, bara ett minne, kansk är det bäst så, kanske inte. Who knows? Only time.

Jag hoppades för mycket på honom, det har jag nog alltid gjort. Trott att Han ska komma en dag bara sådär, stå utanför mitt fönster med blommor, men fan sånt händer bara i filmer, right? Jag skulle så gärna vilja bli uppvaktad av kärlek någon gång. Någon som verkligen visar att jag är något speciellt, något vackert, fint och underbart. Men fan sånt händer inte längre? Allt killar vill är att få ett ligg, no feelings. Men jag vill ha kärlek, någon som bryr sig om mig. Tydligen kan inte Han ge mig det så vad gör man? Jag valde så här... Jag hoppas att han någon gång ska älska mig igen, snart hoppas jag. Men det tror jag inte, Han är inte sån, inte nu, inte för fyra månader sen.

What ever, det får blir som det blir..


Ingen har sagt att livet är lätt

/ E-K

Världens största skithög!

Tillåt mig att presentera världens största skithög; Jag!
Fan, allt som jag har skrivit om honom är bara från min synvinkel, inte hans...
faktiskt, så är allting mitt fel...

När han flyttade till Kina gjorde jag så hemska saker mot honom som jag inte såg förän lång tid efter..
Sen när han flyttade tillbaka blev allt annorlunda, ingen respekt, ingen tillit. Jag blev så osäker på honom att jag gjorde slut, som så många gånger förr trodde jag att han skulle ta tillbaka mig när jag kravlade tillbaka, men inte den här gången... Han orkade inte då, förstårligt. Sen började allting, allt som det här bloggen har handlat om...
Nu vet hans familj om vad som hänt, allting... Vet inte hur dom reagerade, men det känns som att det står "hora" i pannan på mig. Fan vad det här är pinsamt!

Jag vet inte vad jag ska göra faktiskt, vara vän känns liksom, konstigt. Vänner ska kunna prata, men jag kan inte prata med honom när det är han som är mitt problem, när det är honom jag har känslor för. Och mer än vänner kommer vi nog aldrig bli igen, kanske var det bestämmt så.. Jag vet faktiskt inte, jag vill bara skita i allt, men det går inte, han betyder för mycket...

Well.. end of story eller nått. Som man säger; "Det är historia nu" och det är kanske historia som det här är nu, det var förr, nu är det nu.

Still love you.

/ E-K

RSS 2.0