You're so cold

Nu sitter jag här igen, deppig såklart på grund av Honom.
Iskall.. det är Han. Riktigt iskall. Han ta mig fan kallar än vad istiden var.
No fucking feelings at all!

En fråga till Dig, ja just Dig.
Om en person som älskar Dig, skulle gråta och må dåligt, väldigt dåligt. skulle Du hjälpa den personen? Försöka prata med honom eller henne? Om anledningen varför denne person är ledsen, är Du, försöker Du hjälpa då eller börjar Du skrika på personen och säga att den är töntig? D.v.s såra personen mer, får personen att känna sig som ingenting, inte ens luft. Vad skulle DU göra?

Nu ska Han iväg med jobbet, eller ja en tjej från Hans jobb, till någonstanns nära Gävle, dela stuga med henne i två dagar. Still, I know. Jag borde inte vara svartsjuk, Han är inte min... längre.. Men varför? Varför blir han sur när jag säger att jag älskar honom? Men blir också sur när jag säger att jag inte gör det? Jag vet, jag vet mycket väl att Han bara kör med mig, Han har inte sagt det, men jag läser Honom som en öppen bok. Han vet att jag alltid kommer finnas för Honom, kåt eller inte, glad eller ledsen. Alltid. Jag måste lära mig inse, jag måste verkligen lära mig att inse att det är över.
Få mig att förstå att det är slut!

Lines out.

/ E-K

FF, fucking friday

Jobba, jobba, jobba...
Det är vad mitt sommarlov blev, jobba.
Nu när det är fint väder igen så jobbar man men udner min semester så regnade det och var molnigt varje dag, min vanliga tur!

Få se.. jag tror han skulle komma hem idag, inte helt säkert men tror det. Hoppas.. tror jag.
Fan alltså helt ärligt kära läsare så vet jag inte alls vad jag känner för honom längre, både han och jag har gjort allt så komplicerat, egetnligen är det säkert världens enklaste sak.. Men vad är det som är fel? ska man bara skita totalt i honom, komma över honom helt? Men jag vill ju så gärna vara vän med honom...
Well.. han och jag får väl prata om det då..

Tack för ni läste idag!

/ E-K

Måndag 21/7 -08

Tja tja!

Idag ska jag träffa Mems igen, länge sen :)

Skickade mail till Honom igår, eftersom att Han är i Kina med sin familj. Men Han svarar inte och det gör mig så himla oroligt. Fortfarande så vet jag att Han inte är min, men jag är så rädd om Honom och vill absolut inte att något ska hända, speciellt när jag inte är hos Honom. Men Han brukar klara sig så..
Fast det vore ju kul att få ett mail.

Nu har jag också kommit halvvägs i min bok om/till Honom. För er som inte vet det så har jag i två års tid skrivit i små böcker om hur jag känner, tänker och så, ungefär som en dagbok. En röd liten sidenbok blev klar förra hösten och nu håller jag på med den guldiga sidenboken som alltså är ungefär halvvägs. Undrar om Han läst den? Den röda alltså..

Det som jag skulle vilja veta mest nu är;
"Vad han verkligen känner för mig"

End of the line

/ E-K

Yes, I'm jealous

Well.. en ny storm av svartsjuka har sträckt sig över norra hjärnan. Jag dör.
Jag vet, Han är inte min. Jag är inte Hans, men jag älskar Honom, men än någon annan. Vet han det? Vet alla andra om att Han gillar mig? Gör Han det? Gör dom det? Helvete på allt liksom.

Hm, spelade en av låtarna idag. Fick magknip av tredje versen:

I've seen her smile, shines like sun.

I had that smile, when I was that young.

And her eyes, they make you blind.

You love them all, all of her kind.


What to do, what to do?
Fuck this, fuck all.

/ E-K


länge sen.

Hej hopp!

Det var länge sen jag skrev här märker jag. Nått nytt? njee.. var på Kent+Thåström den 28/6, äntligen fick jag se min idol live :)
Har färgat håret blont också.. ser ut som förut fast lite äldre bara..

Igår var jag på fest i Solgård och p.g.a busstrejken så cyklade jag från mitt hem hela vägen dit, 1,2 mil ungefär. sen skulle man hem mitt i natten också så sammanlagt blev det nästan 2,4 mil som jag cyklade igår i typ 80% uppförsbackar. Tro mig, JOBBIGT! Har så jävla fucking ont i mina ben nu.

Sen har jag jobbat hela den här veckan.. fyfan. Idag jobbar jag från 12.30 - 22.15, helvete vilken cp tid. Så jag ska väl göra mig klar snart.

Juste, Han... han har börjat uppträda så konstigt, eller elakt. Mot mig så kan Han kyssas och pussas och hålla på, men så fort någon annan av Hans eller mina kompisar är i närheten så får jag knappt krama Honom. Jag stör mig så mycket på det, vad ska man göra åt saken? Jag både vill och kan inte släppa honom. Han värmer mitt hjärta lika mycket som han gjorde den 12 December 2005. What to do, what to do?
Well.. ska kila och äta och sen till jobbet. Hoppas alla får en mer lyckad vecka än mig.

Bye.

/ E-K

RSS 2.0