Allting är Magiskt.

Hej :)

Sitter och lyssnar på Angels and Airwaves låt Everything's Magic. Så jäkla bra låt, hörde den för första gången för ett år sen typ när Han hade flyttat. Den låten gör mig på bättre humör faktiskt och är höstig av sig liksom, eftersom jag hörde den på hösten. Den påminner om så mycket, att se allt posetivit, för allting är magiskt.
Då tänkte jag på att våran kärlek var magisk, att vi hade klarat oss så långt för att vara i våran ålder, hur lycklig man kunde vara tillsammans fast man bråkade. Hur magiskt det är att ha en pojkvän.
Nu tänker jag jag ungefär samma sak, jag tänker tillbaka, hur glad jag var, hur glad Han var. Jag vet inte om Han är glad nu, har ju inte pratat med Honom på tre veckor nu. Men jag hoppas att Han är glad, det gör mig lite gladare allafall, jag önskar att jag också kunde ha någon som älskar mig lika mycket som jag älskar Honom. Wow alltså..

Jag vet vad Han hade tänkt att göra på min födelsedag.. Sen avbröt Han det av någon anledning, han vill inte ha med mig att göra nu, forget and go on?

Jag har så sjukt mycket kärlek men ingen att ge den till. Jag har ett litet hopp någonstans om att allt kommer bli bra igen, och jag önskar att det är mellan Han och mig. Men men, man ska inte hoppas för mycket.
Men ska jag försöka glömma helt?

Everything's Magic.

/ E-K

Torsdagen

Min sista torsdag som 17 åring (: sex dagar kvar sen är jag myndig och hela köret :D haha
får se vad som händer på dagen, någon överraskning kanske ^^, hoppas kan man allafall, aldrig fått någon riktigt överraskning faktiskt, vore trevligt nu när man fyller 18, inga sexleksaker bara xD

Kul nu har man fått diss på diss... Diss av Honom, mitt ex. och diss av han den andra. Vad gör man liksom? Lever vidare I guess, men jag vill så gärna ha en pojkvän, en kille att pyssla om, och som pysslar om mig lite då och då. Jag gillar att göra romantiska saker, söta saker, massage och sånt liksom, vafan är det som fattas då? utseende? Nä jag vet inte vad killar kräver nu för tiden, för ungefär tre år sen behövde man bara stå utanför sin gamla musiksal så fick man en kille på kroken som man började älska och sedan avguda och nu är beroende av. Jag vill ha det så lätt igen, inte att bli beroende alltså men att bli älskad för liksom.. ingenting, bara för att vara jag.

Allafall.. orkar inte skriva mer nu.

Enjoy your day.

/ E-K

Söndag 7/9

Hej hopp!

Om tio dagar fyller jag år, hoppas att tiden går fort :D UTGÅNG!
Har varit hemma hela veckan, lite tråkigt men ändå rätt skönt också, blir kul att komma tillbaka tilskolan igen faktiskt. Inte så kul när man inte har någon att prata med typ och mår dåligt både psykiskt och fysiskt, men nu är det snart bra igen tror jag :)
Sen misstänker jag något fel i min hals, det har gjort ont ett långt tag nu, trots mediciner så hjälper det inte, ska väl till halsmottagningen senare i veckan eller nått för att kolla upp det. Eller så kanske man ska vänta tills efter man fyllt år.. får väl se vad som händer. Jag känner mig som en helt ny människa, eller.. nästan allafall, jag är mycket gladare än förut, och känner mig så jäkla damn fri! :D killar på krogen, se upp snart kommer jag xD haha

Nä nu ska jag till jobbet..... woho....

Have fun!

/ E-K

Happy!

Hej hopp!
Dagarna försvinner och snart är det min födelsedag :D
Bokat lokal och gästlistan är uttryckt så nu är det bara att vänta!
Fan det har varit dåligt väder hela tiden nästan, men nu är det faktiskt sol, härligt härligt. synd bara att man ska jobba om typ 1,5 timme. Sen ett litet extrapass imorgon, 10-18 och sen vanliga 17.30-22.15 på söndag :) pengar pengar pengar!
Jag kan äta igen, så jävla härligt! Nu fan ska man tjocka upp sig totalt inför vintern så att man itne fryser så mycket, inte sant? Sure, jag tänker på Honom ibland, men inte ofta alls. Känns bra faktiskt, så länge vi är ifrån varandra och inte har någon kontakt alls så kommer det gå super bra! Så kanske vi hörs igen om några månader, eller nått år. Ska bli kul :)

Har man älskar någon så mycket under en sån lång tid så sägs det att det tar lika långtid att smälta förhållandet som så länge det höll på. Så teoretiskt kommer det ta 2,5 år nästan innan jag har glömt Honom. Tror det kommer ta längre tid. Alltså, första riktiga kärleken sitter i hjärtat ett tag, hela livet tror jag nästan. För det är så mycket man har delat med sig, gått igenom, både svåra och tuffa tider tillsammans, gått igenom saker som aldrig kommer komma igen, och det är det som gör det så himla speciellt, verkligen i den här åldern också. Jag är så glad att jag hade det här förhållandet, lärt mig så himla mycket och det kommer ha en stor betydelse och hjälp i framtiden också.
Slut för idag, ska äta, duscha och sminka för jobbet.

End of the line.

/ E-K

Wow

Hej hallå!
Länge sen som något skrevs här, växer nästan mossa ju xD
Idag har jag varit hemma som resten av veckan, pratade lite med en killkompis och typ hela hans klass :P haha
sen åkte jag över till honom, wow wow wow. nytt pirr i magen. Ni vet den andra, han tonas bort, sakta men ändå :)
Visst så mår jag fortfarande dåligt på grund av honom, men man vänjer sig antar jag, forget and go on, liksom!
Det förflutna är till för att minnas, nutiden är det du ska leva, eller vad? ;D

fortfarande dödlighosta typ, lungorna värker av hostan, inte kul, inte kul.
om precis två veckor fyller man 18 också :D WOHO, stora tjejen liksom!

nä men nu ska jag sluta skriva lite, ska försöka hållalite mer koll här, promise!

Forget and go on!

/ E-K


RSS 2.0